Επίσημη ανακοίνωση για το γεγονός ότι ανακηρύχθηκε πλειοδότρια εταιρεία στο διαγωνισμό για τις Γούρνες εξέδωσε η εταιρεία Reds, του ομίλου Ελλάκτωρ.

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «REDS REAL ESTATE DEVELOPMENT & SERVICES» και το διακριτικό τίτλο «REDS S.A.» (εφεξής η «Εταιρεία»), εταιρεία του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, σύμφωνα με τους Κανονισμούς (ΕΕ) 596/2014 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου & Συμβουλίου και του Χρηματιστηρίου Αθηνών ότι, αναδείχθηκε πλειοδότης με βελτιωμένη προσφορά στα 40,2 εκ. ευρώ, στη διαγωνιστική διαδικασία, που διενήργησε το ΤΑΙΠΕΔ,  για την αξιοποίηση τμήματος της πρώην  αμερικανικής βάσης στις Γούρνες Ηρακλείου Κρήτης,

Διαβάστε επίσης: ΤΑΙΠΕΔ – Με 40,2 εκατ. ευρώ οι Γούρνες στη REDS

Το ακίνητο στις Γούρνες Ηρακλείου Κρήτης είναι παραθαλάσσια έκταση 345.567 τ.μ., η οποία βρίσκεται 13 χλμ. από το αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» και 16 χλμ. από την πόλη του Ηρακλείου. Σε εκτάσεις όμορες του ακινήτου έχουν αναπτυχθεί τα τελευταία 20 χρόνια το Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών, το Ενυδρείο «Θαλασσόκοσμος», το Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Κρήτης κ.ά.

H Εταιρεία θα ενημερώσει σχετικά και σε κάθε περίπτωση αρμοδίως το επενδυτικό κοινό για οποιαδήποτε εξέλιξη επί του θέματος.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις
Διανέοσις: Η επανεκκίνηση του ελληνικού χρηματοπιστωτικού τομέα
Οικονομία |

Πώς πρέπει να μετασχηματιστεί ο χρηματοπιστωτικός τομέας;

Ο Πρόεδρος του ΔΣ της Εθνικής Τράπεζας Γκίκας Χαρδούβελης και ο επικεφαλής οικονομολόγος της Εθνικής Τράπεζας Νίκος Μαγγίνας χαρτογραφούν τις προκλήσεις των τραπεζών και της αγοράς κεφαλαίου