Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, πράγμα που σημαίνει ότι είναι μια καλή στιγμή για να αγοράσετε δώρα σε φίλους και συγγενείς που ενδιαφέρονται για τα νέα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία. Πολλά επιτυχημένα NFT έργα έχουν κυκλοφορήσει τις δικές τους εμπορικές σειρές (merchandise) φέτος, ενώ οι κύβοι βολφραμίου έχουν αυξήσει έντονα τη δημοτικότητά τους. Καθώς διανύουμε την εορταστική περίοδο, ακολουθούν πέντε προτεινόμενα χριστουγεννιάτικα δώρα.

1. NFT Merch

Ενώ ένα πραγματικό blue chip NFT πιθανότατα κοστίζει πολύ ακριβά, ένα επίσημο merchandise προϊόν από μία διάσημη συλλογή NFT είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιάσει. Οι κορυφαίες συλλογές, όπως το Bored Ape Yacht Club και το Pudgy Penguins, έχουν τα δικά τους επίσημα εμπορικά προϊόντα, όπως φούτερ, καπέλα, τσάντες και θήκες τηλεφώνων.

Αν ψάχνετε για κάτι πιο μοναδικό ή από μια συλλογή που δεν διαθέτει επίσημο κατάστημα εμπορευμάτων, ρίξτε μια ματιά στην πλατφόρμα ‘Etsy’ για περισσότερες ιδέες για δώρα με θέμα τα NFT.

2. Οθόνη Crypto Coin

Για τα άτομα που δεν μπορούν να σταματήσουν να ελέγχουν τις τιμές των κρυπτονομισμάτων τους, μία οθόνη Crypto Coin θα μπορούσε να είναι το τέλειο δώρο. Οι οθόνες τιμών διατίθενται σε διάφορες μάρκες και μοντέλα και μπορούν να προγραμματιστούν, ώστε να εμφανίζουν σχεδόν οποιοδήποτε κρυπτονόμισμα και την 24ωρη μεταβολή της τιμής του.

3. Κύβος βολφραμίου

Αν και δεν είναι τεχνικά ένα κρύπτο-δώρο, αυτοί οι εξαιρετικά πυκνοί κύβοι βολφραμίου έχουν γίνει το έμβλημα της επιτυχίας των memecoin στους κρύπτο-κύκλους. Ένας κύβος βολφραμίου είναι ένα διαχρονικό δώρο για επενδυτές memecoin. Το Midwest Tungsten είναι το ιδανικό μέρος για κύβους, και πουλάει κύβους που ποικίλουν σε τιμές και μεγέθη.

4. Κρύπτο-χριστουγεννιάτικο πουλόβερ

Υπάρχουν πληθώρα καταστημάτων που πουλάνε τα κλασικά χριστουγεννιάτικα πουλόβερ, με μία κρύπτο-πινελιά. Η εταιρεία ‘Notjust’ φτιάχνει πουλόβερ από 100% ανακυκλωμένα υλικά και δωρίζει το 50% των κερδών της σε φιλανθρωπικά ιδρύματα ψυχικής υγείας. Ο ιστότοπος επιτρέπει επίσης στους πελάτες να πληρώνουν χρησιμοποιώντας πολλά διαφορετικά κρυπτονομίσματα.

5. Hardware πορτοφόλι

Είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε κρύπτο-επενδυτή και συμβάλει στη διαφύλαξη των περιουσιακών στοιχείων με ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News