Ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης ανακοίνωσε τα μέτρα που αποφάσισε η κυβέρνηση για την αναχαίτιση της μετάλλαξης Oμικρον του κορωνοϊού.
Μεταξύ των μέτρων που ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, υπάρχει και ο μεγάλος περιορισμός στην παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες των γηπέδων, σε μια προσπάθεια να περιοριστεί η διασπορά του κοροναϊου.
Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα υποστήριξε ο Θάνος Πλεύρης, η κυβέρνηση αποφάσισε την πληρότητα μόνο 10% στις εξέδρες των γηπέδων και μάλιστα υπάρχει και ανώτατο όριο στα 1.000 άτομα.
Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι ο υπουργός Υγείας επισήμανε, ότι αν διαπιστωθεί πως το συγκεκριμένο μέτρο δεν τηρηθεί, τότε οι αγώνες θα διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών.
Τα μέτρα θα ισχύσουν από τις 3 Ιανουαρίου μέχρι τις 16 του μήνα.





![Λιανικό εμπόριο: Αρνητικά τα αποτελέσματα των θερινών εκπτώσεων – Τι δείχνει η έρευνα της ΕΣΕΕ [γραφήματα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2026/08/EV_140714_THERINES_EKPTOSEIS12-1024x683-1-1-300x300.jpg)





![ΟΛΠ: Σε ποια θέση βρίσκεται ο Πειραιάς στον παγκόσμιο χάρτη [πίνακας]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2026/08/Capture-101.png)


![Υποχρεωτική Ηλεκτρονική Τιμολόγηση [Μέρος 1ο]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2026/08/etimologia.jpg)











![Λιανικό εμπόριο: Αρνητικά τα αποτελέσματα των θερινών εκπτώσεων – Τι δείχνει η έρευνα της ΕΣΕΕ [γραφήματα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2026/08/EV_140714_THERINES_EKPTOSEIS12-1024x683-1-1.jpg)













