Η άνοδος της τιμής του LUNA της Terra κατά την τελευταία εβδομάδα το κατέστησε το δεύτερο μεγαλύτερο σε ιδιοκτησία που έχει διατεθεί μεταξύ όλων των μεγάλων κρυπτονομισμάτων από την άποψη της συνολικής αξίας, ξεπέρνώντας το Ethereum, το οποίο έχει μόλις πάνω από 28 δισεκατομμύρια δολάρια σε αξία ιδιοκτησίας, αυτή τη στιγμή.

Οι 43.000 συμμετέχοντες της κερδίζουν πάνω από 6,98% σε ετήσιες αποδόσεις με το 41% του συνόλου των επιλέξιμων tokens να έχει περιέλθει σε ιδιοκτησία. Οι τιμές της LUNA αυξήθηκαν σχεδόν 70% την περασμένη εβδομάδα εν μέσω θετικού κλίματος που επικρατεί στην κοινότητα για την Terra.

Επιπλέον, το LUNA ήταν μεταξύ των κρυπτονομισμάτων με τις καλύτερες επιδόσεις τα τελευταία δύο χρόνια με άνοδο σχεδόν 76.130% από τα χαμηλά επίπεδα των 0,12 δολαρίων στις 18 Μαρτίου 2020.

Ωστόσο, το Ethereum διατηρεί το στέμμα του όσον αφορά τη συνολική αξία που κλειδώνεται στις εφαρμογές που έχουν δημιουργηθεί σε blockchain. Πάνω από 118 δισεκατομμύρια δολάρια είναι κλειδωμένα σε εφαρμογές που βασίζονται στο Ethereum, σε σύγκριση με 23 δισεκατομμύρια δολάρια σε εφαρμογές που βασίζονται στην Terra και 7 δισεκατομμύρια δολάρια σε εφαρμογές που βασίζονται στη Solana, σύμφωνα με τα στοιχεία της DeFiLlama.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Kρυπτονομίσματα