Η OTEGlobe ανακοίνωσε τα οικονομικά της αποτελέσματα για το 2021, στα οποία καταγράφει ισχυρές επιδόσεις, παρά τις αντίξοες συνθήκες που συνέχισαν να επηρεάζουν το διεθνές σκηνικό.

Πιο αναλυτικά, ο κύκλος εργασιών της εταιρείας διατηρήθηκε σε υψηλά επίπεδα και διαμορφώθηκε σε €349,3 εκατ., σημειώνοντας αύξηση της τάξης του 1% σε σχέση με το 2020, ενώ η εταιρεία κατέγραψε εντυπωσιακή αύξηση της τάξης του 16% στην κερδοφορία EBITDA, η οποία διαμορφώθηκε στα €26,6 εκατ. από €22,8 εκατ. το 2020.

Στο πλαίσιο των εκτενών επενδύσεων που έχει ανακοινώσει ο Όμιλος ΟΤΕ σε υποδομές δικτύων, η OTEGlobe προχώρησε πρόσφατα σε ακόμα μία μεγάλη αναβάθμιση χωρητικοτήτων και λειτουργικότητας του διεθνούς της δικτύου.

Επενδύοντας σε νέες τεχνολογίες και ενισχύοντας συνεχώς τις διεθνείς υποδομές της, η εταιρεία έχει ως στόχο την περαιτέρω επέκτασή της στις νέες, αναπτυσσόμενες αγορές της Ασίας, Μ. Ανατολής και Β. Αφρικής.

Αναλυτικά τα οικονομικά αποτελέσματα της OTEGlobe για τη χρήση 2021 βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις