Σε 8.014 ανέρχονται οι δικαιούχοι που εντάσσονται στη δράση για «Μείωση της ρύπανσης νερού από γεωργική δραστηριότητα» (νιτρορύπανση) του ΠΑΑ.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της 2ης Πρόσκλησης που περιλαμβάνει τις δεσμεύσεις Α και Β εντάσσονται 7.957 δικαιούχοι με συνολική αιτούμενη έκταση 85.383,2 εκτάρια και συνολικό μέγιστο ποσό ενίσχυσης για τη διετία 102.459.816 ευρώ.

Στο πλαίσιο της 3ης Πρόσκλησης που περιλαμβάνει τη δέσμευση Γ εντάσσονται 57 δικαιούχοι με συνολική αιτούμενη έκταση 205,3 εκτάρια και συνολικό μέγιστο ποσό ενίσχυσης για τη διετία 175.139,82 ευρώ.

Οι οριστικοί πίνακες για την 2η και 3η πρόσκληση αναρτήθηκαν από την Διεύθυνση Περιβάλλοντος Χωροταξίας και Κλιματικής Αλλαγής του ΥπΑΑΤ, μετά την ολοκλήρωση της τελικής αξιολόγησης και κατάταξης των αιτήσεων στήριξης που υποβλήθηκαν.

Τα αποτελέσματα της τελικής αξιολόγησης και κατάταξης, με τη μορφή οριστικού πίνακα παραδεκτών και μη παραδεκτών αιτήσεων στήριξης, έχουν αναρτηθεί στο Πληροφοριακό Σύστημα (ΠΣ) υποστήριξης της υλοποίησης της δράσης και οι υποψήφιοι της δράσης θα ενημερωθούν για την ανάρτηση του οριστικού πίνακα αποτελεσμάτων καθώς και για την πρόσβασή τους σε αυτόν μέσω του ΠΣ, μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) που θα λάβουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει στην αίτηση στήριξης.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα AGRO