Να διατηρήσει τα επίπεδα των 830 μονάδων επιχειρεί για δεύτερη διαδοχική συνεδρίαση το ελληνικό χρηματιστήριο, το οποίο καλείται να λειτουργήσει και πάλι με ένα δύσκολο διεθνές περιβάλλον. Ο γενικός δείκτης κινείται με κέρδη 0,20% στις 838,18 μονάδες.

Διαβάστε επίσης: Ευρωπαϊκά Χρηματιστήρια: Με απώλειες οι αγορές

Προσπαθεί να κρατήσει τα επίπεδα

Μέσα σε ένα διεθνές περιβάλλον που παραμένει εξαιρετικά δύσκολο και ναρκοθετημένο για τους αγοραστές, το ΧΑ προσπαθεί να κρατήσει έστω τα επίπεδα. Και αυτή η προσπάθεια έρχεται όταν ο τζίρος έχει χαμηλώσει πολύ τους ρυθμούς του, δείχνοντας την επιφυλακτικότητα εκατέρωθεν των στρατοπέδων.

Σύμφωνα με την Trader24, η χαμηλή συναλλακτική δραστηριότητα υποδεικνύει ότι οι μακροπρόθεσμες θέσεις δεν… βιάζονται να κατέβουν από το τρένο μας, που αν και όχι ανοδικό, τουλάχιστον παραμένει εκείνο με το μικρότερο ταξίδι στη χώρα των αρνητικών προσήμων.

Οι τίτλοι

Σε επίπεδο τίτλων τώρα, ΔΕΗ και Jumbo προσφέρουν σημαντικά στηρίγματα στην αγορά, όπως και οι Τιτάν, Μυτιληναίος,  Eurobank και ΟΤΕ με τα θετικά τους πρόσημα. Από την άλλη, η Λάμδα χάνει 1,09%, με τις ΟΠΑΠ, Alpha Bank, Coca Cola, Τέρνα Ενεργειακή, ΟΛΠ, Βιοχάλκο, ΑΔΜΗΕ, ΓΕΚ Τέρνα και Πειραιώς να κινούνται με μικρές

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Xρηματιστήριο Αθηνών