Με μικτά πρόσημα έκλεισαν οι ασιατικές αγορές σήμερα, με τους επενδυτές να διαφοροποιούν τις θέσεις τους εν μέσω έντονων φόβων για ύφεση στην παγκόσμια οικονομία.

Ο δείκτης Hang Seng του Χονγκ Κονγκ ενισχύθηκε κατά 1,75%, με τον δείκτη Hang Seng Tech να κερδίζει 2,59%. Η Alibaba έκανε άλμα 6,5% και η Xpeng αυξήθηκε περισσότερο από 10%.

Διαβάστε επίσης: Wall Street: Οριακά χαμηλότερα στο κλείσιμο

Στην ηπειρωτική Κίνα, ο Shanghai Composite σημείωσε άνοδο 1,05% και ο Shenzhen Component έκλεισε κατά 1,22% υψηλότερα. Ελαφρώς υψηλότερα έκλεισαν οι δείκτες της Ιαπωνίας. Ο Nikkei 225 σημείωσε άνοδο 0,17% και ο Topix ενισχύθηκε οριακά.

Ο Kospi της Νότιας Κορέας αν και στην έναρξη των συναλλαγών σημείωνε κέρδη, τελικά υποχώρησε κατά 0,75%, και ο Kosdaq έχασε 3,38%. Στην Αυστραλία, ο S&P/ASX 200 σημείωσε άνοδο 0,42%.

Στα οικονομικά στοιχεία, η Σιγκαπούρη ανακοίνωσε ότι ο βασικός πληθωρισμός ήταν στο 3,6% τον Μάιο σε σύγκριση με ένα χρόνο πριν. Αυτό είναι ελαφρώς υψηλότερο από το 3,5% που ανέμεναν οι αναλυτές, αλλά και το 3,3% του Απριλίου.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Αγορές
AI: Οι 4 μετοχές για όποιον πιστεύει στην επανάσταση της τεχνητής νοημοσύνης
Tεχνητή νοημοσύνη |

Τέσσερις εταιρείες που αναδιαμορφώνουν το τοπίο της τεχνητής νοημοσύνης

Σύμφωνα με την Global X, 4 εταιρείες βοηθούν στην απεικόνιση του ευρύτερου φάσματος επενδυτικών ευκαιριών που είναι διαθέσιμες σε ολόκληρη την αλυσίδα αξίας της τεχνητής νοημοσύνης