Σε κλίμα βαθιάς οδύνης γονείς, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι αποχαιρέτησαν τον δημοσιογράφο Αντώνη Χρυσουλάκη στο Αποτεφρωτήριο Ριτσώνας, σήμερα στις 12 το μεσημέρι (17 Αυγούστου).

Αμέσως μετά το τρισάγιο που έλαβε χώρα, ακούστηκε το τραγούδι «Ήλιος Θεός» του Βασίλη Σκουλά.

Φωτιά σε διαμέρισμα στην Πλ. Αττικής: Τραγικό θάνατο βρήκε 37χρονος δημοσιογράφος

Ένα μεγάλο «γιατί»

Ο πόνος και τα δάκρυα των παρευρισκομένων συνοδεύονταν με ένα μεγάλο «γιατί;». Κανείς δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει τη μεγάλη απώλεια.

Ο δημοσιογράφος των «Παραπολιτικών» έχασε τη ζωή του το πρωί της περασμένης Κυριακής (13/8) σε ηλικία 35 ετών, έπειτα από φωτιά που ξέσπασε μέσα στο διαμέρισμα που έμενε στην πλατεία Αττικής.

Η τραγική ειρωνεία είναι το γεγονός ότι η τελευταία είδηση που μετέδωσε ο Αντώνης Χρυσουλάκης στην ιστοσελίδα της εφημερίδας «Παραπολιτικά», λίγο πριν χάσει τη ζωή του, αφορούσε σε φωτιά σε εγκατελελειμμένο κτίριο στην Αθήνα.

Ο Αντώνης Χρυσουλάκης ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους συναδέλφους του και η είδηση του χαμού του προκάλεσε ένα αυθόρμητο κύμα αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Φίλοι, συνάδελφοι και συνεργάτες εκφράζουν την συντριβή τους για το αδόκητο θάνατό του.

Ήταν βιοπαλαιστής καθώς δούλευε από νεαρή ηλικία σπουδάζοντας παράλληλα στη Θεολογική Σχολή Αθηνών ενώ αργότερα πραγματοποίησε και σπουδές δημοσιογραφίας.
Εργάζονταν επί 10 χρόνια σε μπαρ στου Ψυρρή. Κερνούσε όσους συναδέλφους δημοσιογράφους, τεχνικούς, φωτογράφους κτλ περνούσαν από το μαγαζί για ένα πρώτο ποτό. Ήξερε πάντα τα νέα της γειτονιάς και ενημερώνονταν συνεχώς για την επικαιρότητα.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Νετανιάχου: Αντιμέτωπος με ένταλμα σύλληψης από το Διεθνές Δικαστήριο; – Πιέσεις να μην εκδοθεί
Επικαιρότητα |

Αντιμέτωπος με ένταλμα σύλληψης από το Διεθνές Δικαστήριο ο Νετανιάχου; – Πιέσεις να μην εκδοθεί

Σύμφωνα με ισραηλινά ΜΜΕ ο Νετανιάχου και άλλοι ανώτεροι αξιωματούχοι φοβούνται ότι θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εναντίον τους την ερχόμενη εβδομάδα