Σύμβαση εκτέλεσης έργου με την εταιρεία «AZOE RESORT ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.», υπέγραψε η ΕΚΤΕΡ. Όπως αναφέρεται στη σχετικής ανακοίνωση, αντικείμενο της εν λόγω σύμβασης είναι η κατασκευή έργου, το οποίο αποτελεί τμήμα του ξενοδοχειακού συγκροτήματος AMANZOE που βρίσκεται στην περιοχή του Άγιου Παντελεήμονα στον Δήμο Ερμιονίδας, του Νομού Αργολίδας.

ΕΚΤΕΡ: Συγκροτήθηκε σε σώμα το διοικητικό συμβούλιο

Συμβάσεις

Yπενθυμίζεται πως πρόσφατα η ΕΚΤΕΡ υπέγραψε σύμβαση έργου για την κατασκευή του έργου «Επέκταση κτιριακών εγκαταστάσεων του Ινστιτούτου Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών (Ι.Π&Τ) του ΕΚΕΦΕ «Δ».

Επίσης υπέγραψε σύμβαση με το Υπουργείο Υγείας, τη Διοίκηση 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας για την εκπόνηση και υλοποίηση έργων συνολικού ύψους 17 εκατ. ευρώ.

Τα έργα αφορούν την επέκταση της ογκολογικής κλινικής στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, η συνολική προθεσμία για την περαίωση του αντικειμένου της σύμβασης ορίστηκε στους 25 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης, και την αναβάθμιση του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών, η συνολική προθεσμία για την περαίωση του αντικειμένου της σύμβασης ορίστηκε στους 24 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.

Η εταιρεία είχε υπογράψει και σύμβαση ύψους 7,32 εκατ. ευρώ με την Olympic Air που προβλέπει εργασίες για το κτίριο Β56 στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθήνας.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της εταιρείας

Η εταιρεία ΕΚΤΕΡ Α.Ε. γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό ότι, υπέγραψε σύμβαση εκτέλεσης έργου με την εταιρεία «AZOE RESORT ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.».

Αντικείμενο της Σύμβασης είναι η κατασκευή του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΦΕΡΟΝΤΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ (ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΑ) ΒΙΛΛΑΣ 23», η οποία αποτελεί τμήμα του Ξενοδοχειακού συγκροτήματος AMANZOE που βρίσκεται στην περιοχή του Άγιου Παντελεήμονα στον Δήμο Ερμιονίδας, του Νομού Αργολίδας.

Η συμβατική αμοιβή ορίσθηκε στο κατ’ αποκοπή ποσό των 1.224.600,00 € (πλέον Φ.Π.Α. 24%), με προθεσμία αποπεράτωσης του έργου έως την 26.04.2024.

Μετά την υπογραφή της παραπάνω σύμβασης το ανεκτέλεστο υπόλοιπο των Δημοσίων και Ιδιωτικών έργων που εκτελεί η ΕΚΤΕΡ Α.Ε (αμιγώς ή μέσω συμμετοχής της σε κοινοπραξίες), ανέρχεται στο ποσό των 117,50 εκ. ευρώ.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις