Η SKY express ανακοίνωσε ότι προχωρά σε προσωρινή τροποποίηση του μέχρι πρότινος δημοσιευμένου πτητικού προγράμματός της για τις πτήσεις της από/ προς το Ηράκλειο, λόγω προγραμματισμένων εργασιών αναβάθμισης στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» κατά τη χρονική περίοδο από 19 Φεβρουαρίου έως και 24 Φεβρουαρίου 2024.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, στο πλαίσιο της εξυπηρέτησης των επιβατών της όσο και της αδιάλειπτης σύνδεσης των προορισμών της, η SKY express δίνει τη δυνατότητα στους επιβάτες του δρομολογίου από/ προς το Ηράκλειο (HER) και την Αθήνα (ΑΤΗ) να πραγματοποιήσουν δωρεάν αλλαγή είτε σε άλλη ημερομηνία του ίδιου δρομολογίου είτε να επιλέξουν χωρίς καμία επιπλέον χρέωση εναλλακτικές πτήσεις από/ προς το Διεθνές Αεροδρόμιο Χανίων «Ιωάννης Δασκαλογιάννης» (CHQ).

Όσοι επιβάτες έχουν κρατήσεις που επηρεάζονται θα λάβουν αναλυτική ενημέρωση με e-mail. Για τις περιπτώσεις εκείνες κατά τις οποίες η κράτηση έχει υλοποιηθεί μέσω ταξιδιωτικού γραφείου, η επικοινωνία θα πραγματοποιείται με το αντίστοιχο σημείο εξυπηρέτησης.

Επιπλέον, το επιβατικό κοινό, μπορεί να επικοινωνεί είτε στο flightchange@skyexpress.com ή στο (+30) 2152156510/15 για να ενημερώνεται για όλες τις εναλλακτικές επιλογές.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις