Σύμφωνα με τη γαλλική πρεσβεία, για την αποκατάσταση των προσόψεων του κτηρίου, υπέγραψε η ΕΚΤΕΡ, όπως γνωστοποιεί η εταιρεία, με ανακοίνωσή της.

Το συνολικό κόστος θα ανέλθει σε 2,495 εκατ. ευρώ πλέον Φ.Π.Α. 24%, ενώ η προθεσμία για την περαίωση του αντικειμένου της σύμβασης ορίστηκε στους δεκατρείς (13) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.

Μετά την υπογραφή της παραπάνω σύμβασης το ανεκτέλεστο υπόλοιπο των Δημοσίων και Ιδιωτικών έργων που εκτελεί η ΕΚΤΕΡ Α.Ε (αμιγώς ή μέσω συμμετοχής της σε κοινοπραξίες), ανέρχεται στο ποσό των 112,5 εκ. ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Η εταιρεία ΕΚΤΕΡ Α.Ε. γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό ότι στις 11.04.2024 υπέγραψε με τη Γαλλική Πρεσβεία στην Ελλάδα, σύμβαση έργου σχετικά με την υλοποίηση του έργου «Αποκατάσταση των προσόψεων της Γαλλικής Πρεσβείας της Αθήνας».

Η συμβατική αμοιβή ορίσθηκε στο κατ’ αποκοπήν ποσό των 2.495.000,00 € πλέον Φ.Π.Α. 24%, ενώ η συνολική προθεσμία για την περαίωση του αντικειμένου της σύμβασης ορίστηκε στους
δεκατρείς (13) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης. Μετά την υπογραφή της παραπάνω σύμβασης το ανεκτέλεστο υπόλοιπο των Δημοσίων και Ιδιωτικών έργων που εκτελεί η ΕΚΤΕΡ Α.Ε (αμιγώς ή μέσω συμμετοχής της σε κοινοπραξίες), ανέρχεται στο ποσό των 112,5 εκ. ευρώ.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις