Την ανοδική της πορεία συνεχίζει η Dialectica, παγκόσμια ηγέτιδα του χώρου των information services, η οποία πρόκειται να επεκταθεί με νέα γραφεία και στη Θεσσαλονίκη εντός του Ιουλίου. Η εταιρεία βρίσκεται στη λίστα με τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες της Ευρώπης για 4 συνεχόμενες χρονιές, έχει επεκταθεί με γραφεία σε 3 ηπείρους και έχει δημιουργήσει μια πολυδιάστατη, παγκόσμια ομάδα που αποτελείται από περισσότερες από 50 εθνικότητες.

Στοχεύοντας στρατηγικά σημαντικές δεξαμενές ταλέντου και διακεκριμένα ακαδημαϊκά ιδρύματα όπως το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, η Dialectica επιδιώκει να αξιοποιήσει το καλύτερο ανθρώπινο δυναμικό που παρέχει η Βόρεια Ελλάδα, προσφέροντάς του ευκαιρίες μακροχρόνιας επαγγελματικής εξέλιξης, αλλά ακόμη και τον χώρο να κάνει τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα.

Έτος ορόσημο για τη Dialectica το 2024 – Στόχος οι 1.000 εργαζόμενοι στην Ελλάδα

Οι νέες ευκαιρίες εργασίας και επαγγελματικής εξέλιξης που θα αναδυθούν στη Θεσσαλονίκη θα μεγαλώσουν τη διαρκώς – και διεθνώς – αναπτυσσόμενη ομάδα της Dialectica: Περισσότεροι από 1.100 άνθρωποι σε όλο τον κόσμο εργάζονται για την Dialectica, με πάνω από 650 από αυτούς να βρίσκονται στη χώρα μας, ενώ η εταιρεία θα προχωρήσει σε περισσότερες από 350 προσλήψεις εντός του 2024 μόνο στην Ελλάδα.

Ο Γιώργος Τσαρούχας, Διευθύνων Σύμβουλος και Συνιδρυτής της Dialectica, ανέφερε σχετικά: «Η τεχνολογική καινοτομία και οι ταλαντούχοι άνθρωποι βρίσκονται στο επίκεντρο της αναπτυξιακής μας στρατηγικής. Μόλις μερικές ημέρες μετά τα εγκαίνια των νέων μας, εξαώροφων γραφείων στον Πύργο Πειραιά, είναι μεγάλη μας χαρά να ανακοινώνουμε την επικείμενη επέκτασή μας και στη Θεσσαλονίκη. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η δημιουργία ευκαιριών επαγγελματικής εξέλιξης, που ωφελούν τόσο τους νέους, αλλά και την τοπική κοινωνία. Η ομάδα μας στην Ελλάδα θα αριθμεί 1.000 ταλαντούχα μέλη μέχρι το τέλος του χρόνου».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News