Ντεμπούτο στην ελληνική αγορά κάνει το ξενοδοχειακό brand Μercure με το άνοιγμα του Mercure Rhodes Alexia, ενός κομψού city hotel στο νησί της Ρόδου. Το νέο αυτό ξενοδοχείο έρχεται να προστεθεί στο χαρτοφυλάκιο της Accor και τον τουριστικό χάρτη της νοτιοανατολικής Ευρώπης, προσφέροντας διεθνώς αναγνωρισμένες υπηρεσίες φιλοξενίας.

Το Mercure Rhodes Alexia βρίσκεται στην καρδιά της Ρόδου, σε ένα νησί γεμάτο δυναμισμό, που ξεχωρίζει για την εντυπωσιακή ακτογραμμή του με πανέμορφες παραλίες, 49 εκ των οποίων βραβευμένες με Γαλάζια Σημαία – τον δεύτερο μεγαλύτερο αριθμό στην Ελλάδα.

Η καινούργια ξενοδοχειακή μονάδα, με 136 δωμάτια, τα περισσότερα με θέα στη θάλασσα, περιλαμβάνει υπηρεσίες ευεξίας και περιποίησης και δύο εστιατόρια.

«Αποτελεί μεγάλη τιμή για εμάς να ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τον Όμιλο Accor, κάτω από το brand Mercure. Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε τους επισκέπτες στο Mercure Rhodes Alexia, έναν μοναδικό παράδεισο στο νησί της Ρόδου. Όλη η επιχειρηματική οικογένεια της Νικόλαος Σουλούνιας Α.Ε. είναι ενθουσιασμένη για το νέο αυτό ταξίδι, και έτοιμη να δείξει στον κόσμο την πραγματική έννοια της αυθεντικής νησιώτικης φιλοξενίας» δηλώνει η Μαρία – Άννα Σουλούνια, ιδιοκτήτρια και διευθύνουσα δύμβουλος του Mercure Rhodes Alexia.

«Η Accor έχει τη χαρά να καλωσορίζει το Mercure Rhodes Alexia, τον νεότερο προορισμό στο διαρκώς αναπτυσσόμενο χαρτοφυλάκιό μας. Με εκπληκτική φυσική ομορφιά και μακρά ιστορία εκλεπτυσμένης φιλοξενίας, η Ελλάδα αποτελεί στρατηγικό προορισμό για την επέκταση του Ομίλου. Ανυπομονούμε πραγματικά για αυτό το δυναμικό εγχείρημα», ανέφερε σε δήλωση του ο Jerome Lassara, Development Director Accor, Southern Europe.

Η Mercure είναι μέρος της Accor, ηγέτιδας δύναμης παγκοσμίως στον κλάδο της ολιστικής φιλοξενίας (aug-mented hospitality) που προσφέρει μοναδικές εμπειρίες σε 5.000 ξενοδοχεία και κατοικίες σε 110 χώρες.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τουρισμός