Για συρροή κρουσμάτων κοροναϊού, μετά το πάρτι για τα 60ά γενέθλια του Μπαράκ Ομπάμα στο παραθεριστικό θέρετρο Μάρθας Βίνεγιαρντ, κάνουν λόγο πληροφορίες που βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας.

Δημοσίευμα της Daily Mail μιλά για 74 άτομα στο Μάρθας Βίνεγιαρντ που διαγνώστηκαν θετικά στον κοροναϊό μετά το πάρτι που έλαβε χώρα το προηγούμενο Σάββατο.

«Μέχρι στιγμής, δεν γνωρίζουμε εάν τα περιστατικά συνδέονται με το πάρτι του Ομπάμα. Είναι λίγο νωρίς και ο μόνος τρόπος που θα μάθουμε είναι μέσα από την ιχνηλάτηση των επαφών» ανέφεραν οι υγειονομικές Αρχές.

Σημειώνεται πως το εν λόγω πάρτι έχει βρεθεί ήδη στο στόχαστρο της κριτικής στο Διαδίκτυο, μετά τις εικόνες που κυκλοφόρησαν και οι οποίες έδειχναν πλήθη χωρίς μάσκα -μεταξύ των οποίων και ο Μπαράκ Ομπάμα- να συνωστίζονται, δίχως να τηρούν τις αναγκαίες αποστάσεις.

Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, ο Ομπάμα φέρεται να σχεδίαζε αρχικά να προσκαλέσει περίπου 500 άτομα και να απασχολήσει προσωπικό 200 ατόμων, αλλά αργότερα να μείωσε τον αριθμό αυτόν σε περίπου 300-400 άτομα.

Δείτε βίντεο από το πάρτι

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα