Στη σύσταση νέας εμπορικής εταιρείας στη Δανία προχώρησε η FLEXOPACK Α.Ε.Β.Ε.Π. με την επωνυμία «FLEXOPACK DENMARK APS» και έδρασ στην πρωτεύουσα Κοπεγχάγη.

Η νέα αυτή εμπορική εταιρεία ελέγχεται εξ ολοκλήρου από την κυπριακή θυγατρική «FLEXOPACK INTERNATIONAL LIMITED» (100% ελεγχόμενη από την Εταιρεία) και η λειτουργική της οργάνωση και δράση, θα εκκινήσει και υλοποιηθεί στο προσεχές χρονικό διάστημα.

Η σύσταση της εν λόγω νέας εταιρείας εντάσσεται στον ευρύτερο στρατηγικό σχεδιασμό του Ομίλου για την στοχευμένη διεύρυνση, αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό του παγκοσμίου δικτύου διανομής και διάθεσης των προϊόντων αυτού και αποσκοπεί στην περαιτέρω ενίσχυση και ουσιαστική επέκταση της παρουσίας του στην αγορά της Δανίας, καθώς και στην πληρέστερη, ταχύτερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση της συγκεκριμένης γεωγραφικής αγοράς μέσω της εμπειρίας και τεχνογνωσίας του Ομίλου.

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις
Καραμολέγκος – Πιο κοντά στην έξοδο από το ΧΑ; – Στο 84,47% το ποσοστό του μεγαλομετόχου Μ. Καραμολέγκου
Επιχειρήσεις |

Καραμολέγκος: Πιο κοντά στην έξοδο από το ΧΑ; - Στο 84,47% το ποσοστό του Μ. Καραμολέγκου

Η απόκτηση από τον Μ. Καραμολέγκο του εν λόγω ποσοστού έχουν φουντώσει τη φημολογία ότι τελικός στόχος του ισχυρού άνδρα της αρτοβιομηχανίας είναι η έξοδος της Καραμολέγκος από το Χρηματιστήριο Αθηνών

Η αύξηση του ενεργειακού κόστους απειλεί την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής χημικής βιομηχανίας
Επιχειρήσεις |

Η αύξηση του ενεργειακού κόστους απειλεί την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής χημικής βιομηχανίας

υτό το κόστος δεν μπορεί να απορροφηθεί από τις ίδιες τις επιχειρήσεις, και η  μετακύλιση του  στους καταναλωτές και τα τελικά προϊόντα είναι αναπόφευκτη, τονίζεται από τον Σύνδεσμο Ελληνικών Χημικών Βιομηχανιών