Η ισραηλινή ναυτιλιακή εταιρεία τακτικών γραμμών Zim θα ναυλώσει 13 πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων από την Navios Maritime Partners της Αγγελικής Φράγκου, μια συμφωνία αξίας περίπου 870 εκατ. δολαρίων.

Η ισραηλινή εταιρεία θα ναυλώσει πέντε πλοία που είναι ήδη εν λειτουργία μεταφορικής ικανότητας 3.500 teu έως 4.360 teu για τεσσεράμισι χρόνια, ενώ θα ναυλώσει και οκτώ υπό ναυπήγηση πλοία μεταφορικής ικανότητας 5.300 teu το ένα, της Navios Partners, σύμφωνα με το Tradewinds.

Τα second hand πλοία, θα παραδοθούν το πρώτο και το δεύτερο τρίμηνο του 2022 ενώ τα υπό ναυπήγησης πλοία θα ναυλωθούν για λίγο περισσότερο από πέντε χρόνια και θα παραδοθούν από τα ναυπηγεία μεταξύ του τρίτου τριμήνου του 2023 και του τελευταίου τριμήνου του 2024.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Ναυτιλία
Στυλιανίδης: «Οι Βόρειες Σποράδες θα έχουν ανάλογο, ίσως και καλύτερο περιβάλλον ακτοπλοϊκών συνδέσεων από ό,τι ήταν πέρυσι»
Ακτοπλοΐα |

«Οι Βόρειες Σποράδες θα έχουν ίσως και καλύτερο περιβάλλον ακτοπλοϊκών συνδέσεων», λέει ο Στυλιανίδης

Η απάντηση του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Χρήστου Στυλιανίδη στη Βουλή, σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΚΚΕ Κωνσταντίνου – Βασίλειου Μεταξά