Αφιερωμένη στα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 ήταν η εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Marine Club-Ναυτιλιακή Λέσχη Χίων, η οποία πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Για τον λόγο αυτό η Λέσχη τίμησε τους Χιώτες εν ενεργεία, Ανώτατους Αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων αλλά και των Σωμάτων Ασφαλείας για την πολυετή προσφορά τους.

Πρόκειται για τους: – Υποναύαρχος Π.Ν. Στέλιος Κωστάλας,

-Υποναύαρχο Λ.Σ. Γενικός διευθυντής Οικονομικών Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννης Αργυράκης,

-Πλοίαρχος ΠΝ Παράσχος Κατσούλης

-Υποναύαρχος ΛΣ διευθυντής στη Διεύθυνσης Κλάδου Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης ΛΣ Νικόλαος Πασσάδης

-Ταξίαρχος ΓΕΕΘΑ, Αρίστος Περρής

– Αρχιπλοίαρχος ΛΣ-Κεντρικός Λιμενάρχης Πειραιά, Γιώργος Σκανδάλης

-Αρχιπλοίαρχος ΛΣ-Διοικητής 8ης Περιφερειακής Διοίκησης ΛΣ Παντελής Χαμέτης

«Στο πρόσωπο τους, υποκλινόμαστε, τους ευχαριστούμε και τιμούμε τον καθημερινό αγώνα των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας σε Αέρα, Ξηρά και Θάλασσα για την εγγύηση της ασφάλειας και την υπεράσπιση της εδαφικής ακεραιότητας της πατρίδας μας. Τιμούμε την Ελληνική Σημαία και την Ελληνική Εμπορική Ναυτιλία. Για τον λόγο αυτό, επιλέξαμε για το εξώφυλλο του ημερολογίου μας για το 2022, την Ελληνική Σημαία, η οποία είναι υψωμένη και κυματίζει περήφανη, στη πρύμνη ενός Ελληνικού Εμπορικού πλοίου μας» είπε ο πρόεδρος της Λέσχης, κάπτεν Αντώνης Πιτσιλός. Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Νότης Μηταράκης, η πρόεδρος της HELMEPA, Σεμίραμις Παληού, η Αλεξάνδρα Μαμαλίγκα-Προκοπίου, ο Δημήτρης Τσιάδης, Ναύαρχος (εα) ΛΣ, Επίτιμος Υπαρχηγός ΛΣ, ο Κωστής Φραγκούλης πρόεδρος του Propeller Club Port of Piraeus, ο Νικόλαος Μανωλάκος, Αντιστράτηγος εα-Βουλευτής Α’ Πειραιά, κ.α.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Ναυτιλία
ΟΛΘ Α.Ε.: Αυξημένες επιδόσεις το 2023 με ρεκόρ διακίνησης εμπορευματοκιβωτίων
Επιχειρήσεις |

Αυξημένες επιδόσεις το 2023 για τον ΟΛΘ - Σε «ΜΕΤΚΑ - ΤΕΚΑΛ» το έργο του 6ου προβλήτα

Στον τερματικό σταθμό εμπορευματοκιβωτίων, σημειώθηκε αύξηση άνω του 12% (στα € 59,8 εκατ.), ενώ στους τομείς εκμετάλλευσης χώρων και επιβατικής κίνησης σημειώθηκαν αυξήσεις 18,2% και 31,3% αντίστοιχα