Σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, από την Κυριακή (15/5) θα υπάρξει νέο πρόγραμμα δρομολογίων, ενώ θα προστεθούν και νέα τρένα. Μια από τις αλλαγές περιλαμβάνει τα 7 ζεύγη δρομολογίων που θα κάνουν τη διαδρομή Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Επίσης, από αύριο στις 7:20 το πρωί δρομολογούνται τα νέα γρήγορα τρένα ΕΤR που θα καλύπτουν τη διαδρομή σε λιγότερο από 4 ώρες.

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Οι αλλαγές που έρχονται στα δρομολόγια από 15/5/22

Στη διαδρομή Αθήνα-Θεσσαλονίκη: τροποποιούνται οι χρόνοι των δρομολογίων και από 5 ζεύγη αμαξοστοιχιών που κυκλοφορούσαν ανά ημέρα αυξάνονται σε 7 (κάθε 2 ώρες ανά κατεύθυνση), με μειωμένους χρόνους ταξιδιού.

Μάλιστα από τις 7:20 το πρωί της Κυριακής δρομολογούνται τα νέα γρήγορα τρένα ΕΤR που θα καλύπτουν τη διαδρομή σε λιγότερο από 4 ώρες. Το εισιτήριο σε αυτά τα νέα τρένα είναι μειωμένο 20% για 20 ημέρες μέχρι τις 3 Ιουνίου.

  • Στη διαδρομή Αθήνα-Καλαμπάκα: τροποποιούνται οι χρόνοι των δρομολογίων.
  • Στις διαδρομές του Προαστιακού Αθήνας (Αεροδρόμιο-Κιάτο-Πειραιάς-Αθήνα-Χαλκίδα): επέρχονται μικρές τροποποιήσεις στους χρόνους των δρομολογίων.
  • Στις διαδρομές Αθήνα-Λειανοκλάδι & Λειανοκλάδι-Λαμία-Στυλίδα: τροποποιούνται οι χρόνοι των δρομολογίων.
  • Προστίθενται νέες διαδρομές: Τιθορέα-Οινόη (λεωφορείο), Τιθορέα-Λειανοκλάδι-Λαμία-Στυλίδα και Λειανοκλάδι-Λαμία (για εξυπηρέτηση μετεπιβιβάσεων από/σε δρομολόγια IC Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Αθήνα).
  • Στις διαδρομές Κεντρικής Ελλάδας, Θεσσαλονίκη-Λάρισα-Παλαιοφάρσαλος-Καλαμπάκα & Λάρισα-Βόλος: επέρχονται σημαντικές τροποποιήσεις.
  • Στη διαδρομή Θεσσαλονίκη-Έδεσσα-Φλώρινα: τροποποιούνται οι χρόνοι των δρομολογίων και 1 ζεύγος δρομολόγιων κυκλοφορεί στη διαδρομή Θεσσαλονίκη-Έδεσσα-Θεσσαλονίκη.
  • Στις διαδρομές Θεσσαλονίκη-Σέρρες & Θεσσαλονίκη-Δράμα: τροποποιούνται οι χρόνοι των δρομολογίων.
  • Η διαδρομή Δράμα-Αλεξανδρούπολη καταργείται ενώ προστίθενται νέες συνδέσεις μεταξύ Δράμας-Ξάνθης-Κομοτηνής-Αλεξανδρούπολης.
  • Στη διαδρομή Αλεξανδρούπολη-Ορμένιο: τροποποιούνται οι χρόνοι των δρομολογίων και 1 ζεύγος δρομολόγιων κυκλοφορεί στη διαδρομή Αλεξανδρούπολη-Ορεστιάδα.
  • Τα δρομολόγια των τουριστικών διαδρομών Διακοπτό-Καλάβρυτα, Άνω Λεχώνια-Μηλιές, Κατάκολο-Πύργος-Ολυμπία, δεν τροποποιούνται.
  • Τα δρομολόγια των διαδρομών Κιάτο-Πάτρα, Κιάτο-Αίγιο & Προαστιακού Πάτρας, δεν τροποποιούνται.

Η εταιρεία ενημερώνει το κοινό ότι μπορεί να εγγραφτεί στην εφαρμογή Telegram στον λογαριασμό «Trainose – Train Information» για ενημέρωση σχετικά με δρομολόγια, καθυστερήσεις, καταργήσεις ή άλλες πληροφορίες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συχνότητα και τους χρόνους των δρομολογίων (από 15/05/2022), μπορείτε να ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., το Τηλεφωνικό Κέντρο και τα εκδοτήρια των σταθμών.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα