Εσπερίδα διοργανώνει ο Δήμος Πειραιά στο πλαίσιο της αδελφοποίησής του με τους Δήμους Ανατολικής και Δυτικής Σάμου, την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022 στις 20:00 στο Φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

Την εσπερίδα θα τιμήσουν με την παρουσία τους η Πρυτάνισσα του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Χρυσή Βιτσιλάκη, ο ζωγράφος Δημήτρης Σεβαστάκης, η ιστορικός Ευαγγελία Μπαφούνη, ο Δρ. Ιστορίας, Δημήτρης Θρασυβούλου, ο φιλόλογος Χρήστος Λάνδρου, ο ιστορικός Νίκος Μέλιος, ο αρχιτέκτονας Κώστας Δαμιανίδης και ο υπεύθυνος του φεστιβάλ τεχνών Σάμου, Αποστόλης Γιαννακόπουλος.
Χαιρετισμούς θα απευθύνει ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, όσο και οι δήμαρχοι Ανατολικής και Δυτικής Σάμου, Γεώργιος Γ. Στάνζος και Αλέξανδρος Ε. Λυμπέρης αντίστοιχα, καθώς και ο βουλευτής νομού Σάμου, Χριστόδουλος Ισιδώρου Στεφανάδης.
Δείτε αναλυτικά ολόκληρο το πρόγραμμα της εσπερίδας:





![Λιανικό εμπόριο: Αρνητικά τα αποτελέσματα των θερινών εκπτώσεων – Τι δείχνει η έρευνα της ΕΣΕΕ [γραφήματα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2026/08/EV_140714_THERINES_EKPTOSEIS12-1024x683-1-1-300x300.jpg)






![ΟΛΠ: Σε ποια θέση βρίσκεται ο Πειραιάς στον παγκόσμιο χάρτη [πίνακας]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2026/08/Capture-101.png)


![Υποχρεωτική Ηλεκτρονική Τιμολόγηση [Μέρος 1ο]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2026/08/etimologia.jpg)










![Λιανικό εμπόριο: Αρνητικά τα αποτελέσματα των θερινών εκπτώσεων – Τι δείχνει η έρευνα της ΕΣΕΕ [γραφήματα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2026/08/EV_140714_THERINES_EKPTOSEIS12-1024x683-1-1.jpg)














