Εσπερίδα διοργανώνει ο Δήμος Πειραιά στο πλαίσιο της αδελφοποίησής του με τους Δήμους Ανατολικής και Δυτικής Σάμου, την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022 στις 20:00 στο Φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

Την εσπερίδα θα τιμήσουν με την παρουσία τους η Πρυτάνισσα του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Χρυσή Βιτσιλάκη, ο ζωγράφος Δημήτρης Σεβαστάκης, η ιστορικός Ευαγγελία Μπαφούνη, ο Δρ. Ιστορίας, Δημήτρης Θρασυβούλου, ο φιλόλογος Χρήστος Λάνδρου, ο ιστορικός Νίκος Μέλιος, ο αρχιτέκτονας Κώστας Δαμιανίδης και ο υπεύθυνος του φεστιβάλ τεχνών Σάμου, Αποστόλης Γιαννακόπουλος.

Χαιρετισμούς θα απευθύνει ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, όσο και οι δήμαρχοι Ανατολικής και Δυτικής Σάμου, Γεώργιος Γ. Στάνζος και Αλέξανδρος Ε. Λυμπέρης αντίστοιχα, καθώς και ο βουλευτής νομού Σάμου, Χριστόδουλος Ισιδώρου Στεφανάδης.

Δείτε αναλυτικά ολόκληρο το πρόγραμμα της εσπερίδας:

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Βουλή: Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία επί της πρότασης δυσπιστίας – Πύρρειος νίκη για την κυβέρνηση
Επικαιρότητα |

Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία επί της πρότασης δυσπιστίας - Πύρρειος νίκη για την κυβέρνηση

Συσπείρωση χωρίς ουσιαστική συγγνώμη για τα Τέμπη από την κυβέρνηση. Αίτημα για προκαταρκτική για τον Κώστα Αχ. Καραμανλή με αίτημα παραπομπής στη Δικαιοσύνη. Στριμωγμένος στα σχοινιά ο πρωθυπουργός αν και δεν πέρασε η πρόταση μομφής