Συνεχίζεται η εκστρατεία ενημέρωσης των μελών, λογιστών – φοροτεχνικών και επιχειρήσεων, για τις ευκαιρίες και τις προοπτικές, που αναδύονται από την ορθή αξιοποίηση των πόρων του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0», σε συνεργασία του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας (ΟΕΕ), του υπουργείου Οικονομικών και της Ειδικής Υπηρεσίας Συντονισμού του Ταμείου Ανάκαμψης.

Η τρίτη, κατά σειρά, εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στη Σάμο, την Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2022, στις 17:00, στην αίθουσα Sivilla του ξενοδοχείου Doryssa Seaside Hotel.

Οι ομιλητές

Ομιλητές θα είναι ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Θόδωρος Σκυλακάκης και ο πρόεδρος του ΟΕΕ, Κωνσταντίνος Κόλλιας. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρόεδρος του 13ου Π.Τ. Ανατολικού Αιγαίου ΟΕΕ, Παναγιώτης Μπαρούτης, ενώ το συντονισμό έχει αναλάβει η δημοσιογράφος, Βιολέττα Τριπόδη.

Διαβάστε επίσης: ΟΕΕ: Να μετατραπεί σε επίδομα εργασίας το επίδομα ανεργίας

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί, επίσης, ζωντανά από το κανάλι του ΟΕΕ στο YouTube  και από τη σελίδα του ΟΕΕ στο Facebook.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους εδώ

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις
Tράπεζες: Προς το τέλος της μακροχρόνιας προσπάθειας εξυγίανσης των ισολογισμών τους
Επιχειρήσεις |

Όλο και πιο κοντά στην εξυγίανση οι ελληνικές τράπεζες

Οι βασικοί παράγοντες ενίσχυσης της κερδοφορίας των ελληνικών τραπεζών αναμένεται να είναι οι μειωμένες προβλέψεις μετά τον καθαρισμό των NPEs και η βελτίωση των εσόδων από την πιστωτική επέκταση