Η φετινή διοργάνωση του EKO Rally Acropolis θα είναι η καλύτερη όλων των εποχών.

Αυτό τόνισε ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Καλοκαιρινές ιστορίες».

Συγκεκριμένα, ο Υφυπουργός Αθλητισμού αναφέρθηκε:

-Στις 70 συμμετοχές, τις περισσότερες εδώ και 15 χρόνια από όλο τον κόσμο! Από 31 χώρες και των 5 ηπείρων (πλην Ευρώπης, έχουμε συμμετοχές και από Βραζιλία, Ιαπωνία, Αργεντινή, Βολιβία, Παραγουάη, Χιλή, Περού, Κένυα, Ομάν, Νέα Ζηλανδία, Μεξικό).

-Στην επιστροφή του θρύλου, 9 φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή Σεμπαστιάν Λεμπ, που θα τρέξει ξανά στη χώρα μας μετά από 10 χρόνια.

-Στον εξηλεκτρισμό του WRC που περνάει στην υβριδική εποχή και κάνει ρεκόρ στο Ράλλυ των Θεών με 13 υβριδικά αυτοκίνητα.

-Στις 20 ελληνικές συμμετοχές, που πέρασαν πάνω από τον υψηλό πήχη των τεχνικών περιορισμών που θέτει η Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοκινήτου.

-Στην αδιαπραγμάτευτη ασφάλεια του αγώνα και κάθε ειδικής διαδρομής για θεατές και αγωνιζομένους.

-Στην Υπερειδική στο ΟΑΚΑ των 65.000 θεατών και περισσοτέρων από 100 εκατομμυρίων τηλεθεατών.

-Στο γεγονός πως το EKO Ράλλυ Ακρόπολις είναι παγκόσμιος πρεσβευτής της χώρας μας, μέρος της πολιτισμικής μας κληρονομιάς και της αθλητικής μας κουλτούρας, αλλά και όχημα επικοινωνίας ζωτικών μηνυμάτων Οδικής Ασφάλειας και προστασίας του Περιβάλλοντος, προς όλη την κοινωνία.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport