Ο Δήμος Αθηναίων, μέσω του Athens Culture Net, προσφέρει ένα πλούσιο πρόγραμμα με ελεύθερη είσοδο και συμμετοχή, γεμάτο πρωτότυπες δράσεις που συναρπάζουν μικρούς και μεγάλους, κατοίκους και επισκέπτες της πόλης, αυτή τη φορά στην καρδιά της πόλης, στο Εμπορικό και Ιστορικό Κέντρο, με στόχο την ανάδειξη του πλούσιο πολιτιστικού προϊόντος της Αθήνας. Μετά από τρεις επιτυχημένους κύκλους στις γειτονιές της Κυψέλης, του Παγκρατίου και των Αμπελοκήπων, που αγαπήθηκαν από το ευρύ κοινό, το πρόγραμμα «Πολιτισμός στις Γειτονιές» κάνει την 4η στάση του στο κέντρο της πόλης.

Διαβάστε επίσης – Δήμος Αθηναίων: Αναβαθμίζονται αισθητικά και λειτουργικά τα κτήρια της πόλης

Διαβάστε επίσης – Μπραντ Πιτ: Πουλάει το 60% της εταιρείας παραγωγής Plan B

Παραμύθια, μουσική και αφηγήσεις στον Ι. Ναό Αγ. Φιλίππου Βλασσαρούς, ξενάγηση και παιδικά εργαστήρια στο Εθνικό Ιστορικό Μουσείο, «Ελβίρα ντε Ιδάλγο, η ντίβα που δίδαξε την Κάλλας», ένα υπέροχο ντοκιμαντέρ από το Ινστιτούτο Θερβάντες, ιστορικός και Λογοτεχνικός Περίπατος στο Μοναστηράκι και στου Ψυρρή, Καραγκιόζης, κάλαντα στις γειτονιές του Μέτς και του Μακρυγιάννη, είναι μόνο μερικά από αυτά που θα ζήσουμε στις γειτονιές του εμπορικού και ιστορικού κέντρου της πόλης.

Το πρόγραμμα εμπλουτίζεται από ένα συναρπαστικό εικαστικό περίπατο, μια συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αιθουσών Τέχνης (ΠΣΑΤ) και την Αrt Αthina, με τη συμμετοχή 31 γκαλερί που υποδέχονται το κοινό την Πέμπτη 15 και την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου για ένα διήμερο Gallery Walk. Κάτοικοι και επισκέπτες της Αθήνας θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν δύο συναρπαστικές βραδιές εικαστικών περιπάτων, μέσα από τις οποίες θα γνωρίσουν τη σύγχρονη ελληνική εικαστική σκηνή και θα απολαύσουν ένα ευρύ φάσμα σύγχρονης, ελληνικής αλλά και διεθνούς δημιουργίας.

Βρείτε το πρόγραμμα αναλυτικά και κάντε έγκαιρα την κράτησή σας (όπου απαιτείται): cultureisathens.gr και στο www.athensculturenet.com/el

Στα social media για να παρακολουθείτε και να ενημερώνεστε για το πρόγραμμα και τις εκδηλώσεις:

– facebook: Athens Culture Net του δήμου Αθηναίων, Culture Is Athens

– Instagram: athensculturenet_, cultureisathens

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Plus
Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)
Business of Sport |

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League – Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι