Στο εμπορικό πάρκο Smart Park, της REDS, φέτος τα Χριστούγεννα θα είναι πιο εορταστικά και λαμπερά από ποτέ! Γιατί η μαγεία των Χριστουγέννων θα είναι στο χέρι σας, μέσα από μία συναρπαστική εμπειρία, όπου όλα είναι δυνατά!

Γιατί το μεγαλύτερο υπαίθριο εμπορικό πάρκο στην Ελλάδα, φέτος στις εγκαταστάσεις του δημιουργεί ένα ξεχωριστό, διαδραστικό και φαντασμαγορικό πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους! Τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα μπαίνουν σε άλλη διάσταση, συνοδευόμενα, όχι από μάγους, αλλά Καρυοθραύστες, οι οποίοι δημιουργούν ένα παραμυθένιο σκηνικό, ενώ δάση από mini δεντράκια με τετράγωνα φώτα, που θυμίζουν Tetris, αλλάζουν χρώμα και φωτεινότητα βάζοντάς μας στο πιο εορταστικό κλίμα! Ταυτόχρονα, εντυπωσιακά animation, δημιουργούν ένα υπαίθριο παιχνίδι για μικρούς και μεγάλους, ενώ τα στολίδια ζωντανεύουν μπροστά στα μάτια σας μέσα από το κινητό σας τηλέφωνο με τη βοήθεια της τεχνολογίας AR!

Και ακόμα, ποιος δεν θέλει μια αναμνηστική Χριστουγεννιάτικη φωτογραφία, ειδικά όταν αυτή βγαίνει φυσικά χαμογελαστή ανάμεσα σε παιχνίδια και βόλτες; Στον κεντρικό δρόμο του Smart Park, έχει εγκατασταθεί ένα ειδικό Photo Opportunity Kiosk, γεμάτο από πολύχρωμα pixels, όπου μπορείτε να γνωρίσετε, να φωτογραφηθείτε αλλά και να παίξετε με τους 3 ξεχωριστούς pixelated χαρακτήρες, αλλάζοντας το χρώμα του κάθε pixel τους! Και αυτά, είναι μερικές μόνο από τις εορταστικές στιγμές που μπορείτε να ζήσετε κάνοντας τα ψώνια σας!
Αυτό όμως που όλοι περιμένουμε είναι η… κινηματογραφική αφήγηση του χιονισμένου τοπίου να ντύνει τις γιορτές μας! Αφού στο Smart Park μπορείτε να ζήσετε τα Χριστούγεννα όπως εσείς τα θέλετε, με το χιόνι να πέφτει άφθονο, ανεξαρτήτως καιρού!

Φέτος η λάμψη των εορτών σας περιμένει στο Smart Park!

Εμπορικό Πάρκο Smart Park στα Σπάτα, μόλις 10’ λεπτά μέσω Αττικής Οδού και με δωρεάν parking.

Περισσότερες πληροφορίες στο https://www.smartpark.com.gr/

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις