Η ΕΚΤΕΡ υπέγραψε σύμβαση έργου για την κατασκευή του έργου «Επέκταση κτιριακών εγκαταστάσεων του Ινστιτούτου Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών (Ι.Π&Τ) του ΕΚΕΦΕ «Δ».

ΕΚΤΕΡ: Συγκροτήθηκε σε σώμα το διοικητικό συμβούλιο

Το ανεκτέλεστο υπόλοιπο των Δημοσίων και Ιδιωτικών έργων της κατασκευαστικής ανέρχεται πλέον στο ποσό των 120 εκατ. ευρώ.

Yπενθυμίζεται πως πρόσφατα η ΕΚΤΕΡ Α.Ε. υπέγραψε σύμβαση με το Υπουργείο Υγείας, τη Διοίκηση 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας για την εκπόνηση και υλοποίηση έργων συνολικού ύψους 17 εκατ. ευρώ.

Τα έργα αφορούν την επέκταση της ογκολογικής κλινικής στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, η συνολική προθεσμία για την περαίωση του αντικειμένου της σύμβασης ορίστηκε στους 25 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης, και την αναβάθμιση του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών, η συνολική προθεσμία για την περαίωση του αντικειμένου της σύμβασης ορίστηκε στους 24 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.

Η εταιρεία είχε υπογράψει και σύμβαση ύψους 7,32 εκατ. ευρώ με την Olympic Air που προβλέπει εργασίες για το κτίριο Β56 στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθήνας.

Η ανακοίνωση της ΕΚΤΕΡ

Η εταιρεία ΕΚΤΕΡ Α.Ε. γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό ότι στις 30.11.2023 υπέγραψε με το ΕΚΕΦΕ/ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ, σύμβαση έργου σχετικά με την κατασκευή του έργου “ΕΠΕΚΤΑΣΗ

ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (Ι.Π&Τ) ΤΟΥ ΕΚΕΦΕ «Δ»”.

Η συμβατική αμοιβή ορίσθηκε στο κατ’ αποκοπήν ποσό των 6.023.270,93 € (πλέον Φ.Π.Α. 24%), ενώ η προθεσμία για την περαίωση του αντικειμένου της σύμβασης ορίστηκε στους 23 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.

Μετά την υπογραφή της παραπάνω σύμβασης το ανεκτέλεστο υπόλοιπο των Δημοσίων και Ιδιωτικών έργων που εκτελεί η ΕΚΤΕΡ Α.Ε (αμιγώς ή μέσω συμμετοχής της σε κοινοπραξίες), ανέρχεται στο ποσό των 120 εκ. ευρώ.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις