Μια ακόμη εταιρεία κρουαζιέρας η Holland America Line θα ξεκινήσει ταξίδια το καλοκαίρι από τον Πειραιά με το κρουαζιερόπλοιο Eurodam. Οι κρατήσεις για αυτές τις κρουαζιέρες άνοιξαν στις 6 Μαΐου.

Το πρώτο δρομολόγιο με αναχωρήσεις 15 και 29 Αυγούστου, με θέμα «Ειδυλλιακά Ελληνικά Νησιά» περιλαμβάνει το Κότορ, στο Μαυροβούνιο, καθώς και τα ελληνικά νησιά Κέρκυρα, Σαντορίνη και Μύκονος.

Μια ακόμη κρουαζιέρα με θέμα «Ancient Wonders» αναχωρεί στις 22 Αυγούστου για να εξερευνήσει τη Χάιφα, στο Ισραήλ, καθώς και το Ναύπλιο, τη Μύκονο και τη Ρόδο στην Ελλάδα.

Τέλος ένα επταήμερο δρομολόγιο «Αδριατική Γοητεία» αναχωρεί από τις 5 Σεπτεμβρίου με σταθμό αναχώρησης τον Πειραιά και περιλαμβάνει ακόμη τη Βενετία η Μύκονο, το Κατάκολο (Ολυμπία) και τα Χανιά, στην Ελλάδα αλλά και τους Αγίους Σαράντα στην Αλβανία.

Επιπλέον μεσογειακές κρουαζιέρες με το Eurodam έως το φθινόπωρο θα ανακοινωθούν τις επόμενες εβδομάδες και θα περιλαμβάνουν λιμάνια στην Ιταλία και την Ελλάδα.

«Όλοι στην Holland America Line προετοιμάζονται για την επιστροφή μας στην κρουαζιέρα και είμαστε ευγνώμονες στην κυβέρνηση της Ελλάδας που μας επέτρεψε να δείξουμε ότι μπορούμε να λειτουργούμε με ασφάλεια», δήλωσε ο Gus Antorcha, πρόεδρος της Holland America Line.

«Τα ελληνικά νησιά καλωσορίζουν τα πλοία της Holland America Line εδώ και πολλά χρόνια και είμαστε υπερήφανοι που συνεργαζόμαστε για να καλωσορίσουμε την κρουαζιέρα αυτό το καλοκαίρι», δήλωσε ο Υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Ναυτιλία
ΟΛΘ Α.Ε.: Αυξημένες επιδόσεις το 2023 με ρεκόρ διακίνησης εμπορευματοκιβωτίων
Επιχειρήσεις |

Αυξημένες επιδόσεις το 2023 για τον ΟΛΘ - Σε «ΜΕΤΚΑ - ΤΕΚΑΛ» το έργο του 6ου προβλήτα

Στον τερματικό σταθμό εμπορευματοκιβωτίων, σημειώθηκε αύξηση άνω του 12% (στα € 59,8 εκατ.), ενώ στους τομείς εκμετάλλευσης χώρων και επιβατικής κίνησης σημειώθηκαν αυξήσεις 18,2% και 31,3% αντίστοιχα