Μια ακόμη εταιρεία κρουαζιέρας η Holland America Line θα ξεκινήσει ταξίδια το καλοκαίρι από τον Πειραιά με το κρουαζιερόπλοιο Eurodam. Οι κρατήσεις για αυτές τις κρουαζιέρες άνοιξαν στις 6 Μαΐου.

Το πρώτο δρομολόγιο με αναχωρήσεις 15 και 29 Αυγούστου, με θέμα «Ειδυλλιακά Ελληνικά Νησιά» περιλαμβάνει το Κότορ, στο Μαυροβούνιο, καθώς και τα ελληνικά νησιά Κέρκυρα, Σαντορίνη και Μύκονος.

Μια ακόμη κρουαζιέρα με θέμα «Ancient Wonders» αναχωρεί στις 22 Αυγούστου για να εξερευνήσει τη Χάιφα, στο Ισραήλ, καθώς και το Ναύπλιο, τη Μύκονο και τη Ρόδο στην Ελλάδα.

Τέλος ένα επταήμερο δρομολόγιο «Αδριατική Γοητεία» αναχωρεί από τις 5 Σεπτεμβρίου με σταθμό αναχώρησης τον Πειραιά και περιλαμβάνει ακόμη τη Βενετία η Μύκονο, το Κατάκολο (Ολυμπία) και τα Χανιά, στην Ελλάδα αλλά και τους Αγίους Σαράντα στην Αλβανία.

Επιπλέον μεσογειακές κρουαζιέρες με το Eurodam έως το φθινόπωρο θα ανακοινωθούν τις επόμενες εβδομάδες και θα περιλαμβάνουν λιμάνια στην Ιταλία και την Ελλάδα.

«Όλοι στην Holland America Line προετοιμάζονται για την επιστροφή μας στην κρουαζιέρα και είμαστε ευγνώμονες στην κυβέρνηση της Ελλάδας που μας επέτρεψε να δείξουμε ότι μπορούμε να λειτουργούμε με ασφάλεια», δήλωσε ο Gus Antorcha, πρόεδρος της Holland America Line.

«Τα ελληνικά νησιά καλωσορίζουν τα πλοία της Holland America Line εδώ και πολλά χρόνια και είμαστε υπερήφανοι που συνεργαζόμαστε για να καλωσορίσουμε την κρουαζιέρα αυτό το καλοκαίρι», δήλωσε ο Υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Ναυτιλία
ΣΕΕΝ: Υπογραμμίζει την ανάγκη τήρησης της νομιμότητας με επιστολή στον Πλακιωτάκη
Ακτοπλοΐα |

ΣΕΕΝ: Υπογραμμίζει την ανάγκη τήρησης της νομιμότητας με επιστολή στον Πλακιωτάκη

Ο Σύνδεσμος κάνει λόγο για ανάγκη λήψης «μέτρων επιτήρησης των λιμανιών μας για να αποτραπούν στο μέλλον παρόμοια φαινόμενα», αναφερόμενος στην απεργία των ναυτεργατικών σωματείων στις 16 Ιουνίου