Στην υπογραφή του Προγράμματος Όρων Εκδόσεως και Διαθέσεως Κοινού Ομολογιακού Δανείου έως ποσού 760.000 ευρώ και διάρκειας ενός έτους προχώρησε η CNL Capital σε συνέχεια της από 11/02/22 απόφασης του Διοικητικού της Συμβουλίου.

Το ομολογιακό δάνειο καλύφθηκε στο σύνολο του από ιδιώτες επενδυτές, μέσω ιδιωτικής τοποθέτησης.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, το προϊόν του προαναφερθέντος, μη εμπραγμάτως ασφαλισμένου, Ομολογιακού Δανείου, θα χρησιμοποιηθεί για την συνέχιση της επενδυτικής στρατηγικής της CNL CAPITAL Ε.Κ.Ε.Σ.- Δ.Ο.Ε.Ε., σύμφωνα με την άδεια λειτουργίας της και το καταστατικό της.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση της εισηγμένης αναφέρει:

«Η CNL CAPITAL Ε.Κ.Ε.Σ.-Δ.Ο.Ε.Ε. (η “Εταιρεία”) ανακοινώνει στους μετόχους της και το επενδυτικό κοινό ότι σε συνέχεια της από 11/02/22 απόφασης του Διοικητικού της Συμβουλίου, προέβη στις 17/02/2022 στην υπογραφή του Προγράμματος Όρων Εκδόσεως και Διαθέσεως Κοινού Ομολογιακού Δανείου έως ποσού €760.000 ευρώ και διάρκειας ενός έτους, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4548/2018 και Ν.3156/2003 όπως ισχύουν, το οποίο καλύφθηκε στο σύνολο του από ιδιώτες επενδυτές, μέσω ιδιωτικής τοποθέτησης.

Το προϊόν του προαναφερθέντος, μη εμπραγμάτως ασφαλισμένου, Ομολογιακού Δανείου, θα χρησιμοποιηθεί για την συνέχιση της επενδυτικής στρατηγικής της CNL CAPITAL Ε.Κ.Ε.Σ.- Δ.Ο.Ε.Ε., σύμφωνα με την άδεια λειτουργίας της και το καταστατικό της».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις