Ο 17χρονος μέσος της Μπαρτσελόνα Γκάβι θέλει να παραμείνει στη Βαρκελώνη, παρά τις «σειρήνες» που ηχούν για εκείνον από την Αγγλία, όπως επιβεβαίωσε ο ατζέντης του και παλαιός άσος της «Μπάρτσα», Ιβάν Ντε Λα Πένια, αλλά δεν είναι ευχαριστημένος από την πρόταση της διοίκησης.

Ο νεαρός άσος, που αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν σε 47 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις και έκανε το ντεμπούτο του στην εθνική Ισπανίας σε ηλικία 17 ετών και 62 ημερών, ζητά περισσότερα από τα τρία εκατ. ευρώ που προσφέρει η διοίκηση.

Τι λέει η διοίκηση

Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα, βλέποντας την αίσθηση που έχει προκαλέσει με τις εμφανίσεις του, θέλει να τον «δέσει» με νέο συμβόλαιο, αλλά τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας δημιουργούν προβλήματα, με τις Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι να περιμένουν τις εξελίξεις.

Ο Γκάβι, που αποκαλείται νέος Τσάβι, έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2024 και έχει πρόταση να υπογράψει επέκταση για ακόμη τρία χρόνια, με αύξηση στις ετήσιες αποδοχές του και με ρήτρα αποδέσμευσης στα 450 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport
Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)
Business of Sport |

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League – Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι