Mε ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Τρίτη 13 Ιουνίου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΕΧΑΕ, το European MidCap Event που διοργάνωσε ο  Όμιλος  Χρηματιστηρίου  Αθηνών  στη Γενεύη σε συνεργασία με την CF&B Communication, στο πλαίσιο ενίσχυσης της εξωστρέφειας και προβολής των εισηγμένων εταιρειών μεσαίας κεφαλαιοποίησης σε θεσμικούς επενδυτές του εξωτερικού.

Χρηματιστήριο Αθηνών: Μικρές και προσεκτικές κινήσεις

Στο επενδυτικό συνέδριο παραβρέθηκαν υψηλόβαθμα στελέχη των εταιρειών ΑΔΜΗΕ, Austriacard, BRIQ  Properties, Cenergy, Dimand, EYΔΑΠ, ΕΧΑΕ, Elvalhalcor, Entersoft, ΚΡΙ-ΚΡΙ, ΟΛΠ,  Profile, Πλαστικά Θράκης τα  οποία πραγματοποίησαν 94 one-to-one και group meetings με διαχειριστές Ελβετικών funds προκειμένου να τους ενημερώσουν για το προφίλ αλλά και τα επενδυτικά σχέδια των εταιρειών τους.

Χορηγοί της διοργάνωσης ήταν οι Αlpha Finance, Εθνική Χρηματιστηριακή, Εurobank Equities ΑΕΠΕΥ και Πειραιώς ΑΕΠΕΥ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών θα συμμετάσχει στις 22 Ιουνίου 2022 και στο European Spring MidCap Event που θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Xρηματιστήριο Αθηνών
Χρηματιστήριο Αθηνών: Έβαλε πλάτες για το θετικό πρόσημο η Εθνική
Xρηματιστήριο Αθηνών |

Χρηματιστήριο Αθηνών: Έβαλε πλάτες για το θετικό πρόσημο η Εθνική

Εθνική και Coca Cola έδωσαν τις πολύτιμες στηρίξεις που χρειάστηκε η αγορά, αλλά οι υπόλοιποι τίτλοι δεν ήταν ικανοί να τις ακολουθήσουν και να οδηγήσουν τον Γ.Δ. πάνω από τις 1.450 μονάδες