Στις 16 Μαΐου ξεκινά η απευθείας σύνδεση του Ηρακλείου με τη Λάρνακα με την SKY express. Οι πτήσεις είναι ήδη διαθέσιμες για κρατήσεις και θα πραγματοποιούνται τρεις φορές την εβδομάδα με τα νέας γενιάς Airbus A320neo.

Το νέο δρομολόγιο επιβεβαιώνει στην πράξη τη στρατηγική απόφαση της SKY express να καταστήσει το Ηράκλειο αεροπορικό hub με ένα εκτεταμένο δίκτυο 28 διεθνών προορισμών σε 11 χώρες -Κύπρο, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ολλανδία, Ρουμανία, Πολωνία, Σερβία, Σλοβακία και Μολδαβία- που διαρκώς το ενισχύει, όπως επισημαίνεται.

Το αναβαθμισμένο πτητικό πρόγραμμα της SKY express με βάση το Ηράκλειο διαμορφώνεται πλέον ως εξής:

– έως και πέντε καθημερινές πτήσεις όλο το χρόνο προς/από Αθήνα

– καθημερινές πτήσεις όλο το χρόνο προς/από Θεσσαλονίκη

– καθημερινές πτήσεις προς/από Ρόδο

– τρεις πτήσεις την εβδομάδα προς/από Λάρνακα

– δύο πτήσεις την εβδομάδα προς/από τον Νέο Αγχίαλο

– τρεις πτήσεις την εβδομάδα προς/από Βρυξέλλες

– τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα προς/από Παρίσι

– δύο πτήσεις την εβδομάδα προς/από Νάντη

– δύο πτήσεις την εβδομάδα προς/από Μασσαλία

– δύο πτήσεις την εβδομάδα προς/από Λυών

– μία πτήση την εβδομάδα προς/από Λιλ

– προγραμματισμός πρωινής διασύνδεσης Ηρακλείου-Αθήνας ώστε να διευκολύνεται η μετεπιβίβαση προς άλλους ευρωπαϊκούς προορισμούς του δικτύου της SKY express, χωρίς μεγάλη αναμονή στην Αθήνα ή την ανάγκη διανυκτέρευσης.

– διασύνδεση και με άλλες χώρες μέσω των interline συνεργασιών με τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες.

«Η μοναδική διπλά βραβευμένη ελληνική αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη για την αριστεία και καινοτομία της, προσφέρει στο επιβατικό κοινό ακόμη περισσότερες επιλογές με νέες συνδέσεις, περισσότερα δρομολόγια και ποιοτικές υπηρεσίες, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στον υγιή ανταγωνισμό, τη δημιουργία πιο ανταγωνιστικών ναύλων και στην ενίσχυση της οικονομικής και τουριστικής ανάπτυξης των κοινωνιών και των τόπων» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

Υπενθυμίζεται πως η SKY express πετάει όλο το χρόνο σε 33 αεροδρόμια, ενώ τη θερινή περίοδο οι προορισμοί του εξωτερικού ενισχύονται περαιτέρω, φτάνοντας τους 15 στην Ευρώπη. Η εταιρεία μετέφερε περίπου 4,3 εκατομμύρια επιβάτες.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις