Ο σημερινός διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της Μπαρτσελόνα, Ματέου Αλεμανί, είναι έτοιμος να αντικαταστήσει τον παραιτηθέντα CEO, Φεράν Ρεβερτέρ, σύμφωνα με δημοσίευμα του ισπανικού μέσου SPORT.

Ο Ρεβερτέρ υπέβαλε αιφνιδιαστικά την παραίτησή του την περασμένη Τρίτη, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους, ωστόσο τα ισπανικά μέσα μιλούν για διαφορές με τον πρόεδρο Χοάν Λαπόρτα.

Σύμφωνα με πηγές, ο Ρεβερτέρ είχε διαφωνήσει με τον Λαπόρτα σε μια σειρά ζητημάτων από τότε που η διοίκηση του τελευταίου ανέλαβε τη θέση τον Ιούλιο. Ένα από αυτά ήταν μια συμφωνία χορηγίας με τη Spotify, την οποία διαπραγματευόταν ο Ρεβερτέρ.

O Ρεβερτέρ είπε ότι επιθυμεί να αποχωρήσει άμεσα, πρόσθεσε ωστόσο ότι δεν θα αφήσει τη θέση του μέχρι να αναλάβει ο διάδοχός του.

Η ομάδα λαμβάνει υπόψη την προηγούμενη εμπειρία του Αλεμανί στη Βαλένθια καθώς και στη Μαγιόρκα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο 58χρονος έχει την πλήρη εμπιστοσύνη της διοίκησης του Λαπόρτα.

Εάν όντως αναλάβει ο Αλεμανί, έχει να φέρει σε πέρας μεγάλες προκλήσεις που περιλαμβάνουν τη φροντίδα του έργου Espai Barça και την πώληση του 49% των Barça Studios .

Η παραίτηση του Ρεβερτέρ ήρθε καθώς ο καταλανικός σύλλογος προσπαθεί να βρει έναν νέο χορηγό για να αντικαταστήσει τη Rakuten όταν λήξει η τρέχουσα συμφωνία στο τέλος της σεζόν.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport
Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)
Business of Sport |

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League – Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι