Ο πολυβραβευμένος ηθοποιός Άντονι Χόπκινς πραγματοποιεί τη δική του είσοδο στον κόσμο του metaverse λανσάροντας την πρώτη του σειρά ψηφιακής τέχνης με διάφορα αρχέτυπα βασισμένα σε εμβληματικά στιγμιότυπα της καριέρας του.

Τα μη ανταλλάξιμα token, ή NFT, που λανσάρει ο Χόπκινς θα είναι συλλογικά γνωστά ως «The Eternal Collection» και θα δημοπρατηθούν μέσω του OpenSea σε τρεις δόσεις.

Διαβάστε ακόμα: Η Ουκρανία κάνει NFΤ τα… γεγονότα του πολέμου και τα πουλά – Τι είναι το «Meta History: Museum of War»

«Η τέχνη μου πάει στο επόμενο επίπεδο»

«Ως καλλιτέχνης, εμπνέομαι από τη δύναμη της τέχνης, της μουσικής, του κινηματογράφου και της απατηλής ονειρικής ποιότητας ζωής», είπε ο Χόπκινς, 84 ετών, την Τετάρτη.

«Το να πάω την τέχνη μου στο επόμενο επίπεδο, με το NFT ως καμβά μου, είναι πραγματικά μια συναρπαστική πρόταση. Είμαι ίσως ο γηραιότερος άντρας στην κοινότητα NFT και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάτι που αποδεικνύει ότι όλα είναι δυνατά σε οποιαδήποτε ηλικία», κατέληξε.

Τα δύο Όσκαρ

Ο ηθοποιός, που κατέχει τη βρετανική και την αμερικανική υπηκοότητα, έχει κερδίσει πολλές και σημαντικές διακρίσεις κατά τη διάρκεια της καριέρας του, συμπεριλαμβανομένων των Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου για τις κινηματογραφικές ταινίες «The Silence of the Lambs» του 1991 και το «The Father» του 2020.

Έχει επίσης αναγνωριστεί για τη δουλειά του στη σκηνοθεσία, τη θεατρική παράσταση, τη σύνθεση μουσικής και τη ζωγραφική. Έκανε την πρώτη του ατομική έκθεση το 2005, σε επιμέλεια της Harte International Galleries.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Plus