Η θητεία του Λιονέλ Μέσι στο Παρίσι και την Παρί σεν Ζερμέν ολοκληρώνεται απόψε (3/6) και τυπικά, στο εντός έδρας παιχνίδι των πρωταθλητών Γαλλίας κόντρα στην Κλερμόν.

Ωστόσο δεν αναμένεται να υπάρχει μεγάλη αβεβαιότητα για το επόμενο επαγγελματικό βήμα του Αργεντινού σούπερ σταρ καθώς σύμφωνα με την καταλανική Sport την Τρίτη 6/6, αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα από την Αλ Χιλάλ! Οι Άραβες έχουν καταθέσει απίστευτη προσφορά στον Μέσι, ο οποίος αν δεχτεί και βάλει τελικά την υπογραφή του, θα έχει λαμβάνειν ετησίως το ποσό των 400 εκατ. ευρώ, που είναι το μεγαλύτερο που έχει δοθεί ποτέ στην ιστορία του αθλήματος.

Συμβόλαιο 57.000 ευρώ την ώρα προσφέρει στον Μέσι η Αλ Χιλάλ

Μόνο το «ναι» του Μέσι λοιπόν απομένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή αυτή, με τους ιθύνοντες της Αλ Χιλάλ να έχουν ετοιμάσει ένα εντυπωσιακό σκηνικό που θα ακολουθήσει την επίσημη ανακοίνωσή του. Από την άλλη, η μόνη ομάδα που μπορεί να κάνει… χαλάστρα είναι η Μπαρτσελόνα.

Οι Καταλανοί έχουν τεράστιο πλεονέκτημα σε σχέση με τους Άραβες στο συναισθηματικό κομμάτι και σε αυτό της καθημερινότητας του Μέσι καθώς η Βαρκελώνη είναι η δεύτερη πατρίδα του, όμως η προβληματική οικονομικά Μπαρτσελόνα, δεν μπορεί ούτε στο ελάχιστο να προσεγγίσει οικονομικά την αστρονομική προσφορά των Αράβων. Εν αναμονή της απόφασης του Μέσι λοιπόν, που όποια απόφαση και αν πάρει, σίγουρα θα γράψει ιστορία…

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport
Πόσα χρήματα έχουν κερδίσει μέχρι στιγμής Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ από την ευρωπαϊκή τους πορεία
Business of Sport |

Πόσα χρήματα έχουν κερδίσει μέχρι στιγμής Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ από την ευρωπαϊκή τους πορεία

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ προκρίθηκαν στους «8» του Conference League και με βάση την φετινή τους πορεία από το καλοκαίρι και τα προκριματικά, αυτά είναι τα χρήματα που έχουν κερδίσει μέχρι στιγμής.