Μία ανάσα από τα ιστορικά υψηλά βρίσκεται σήμερα το Bitcoin, με το Ether, όμως, ήδη να βρίσκεται σε επίπεδα που δεν έχει βρεθεί ποτέ στο παρελθόν, αποτυπώνοντας ένα θετικό για τα κρυπτονομίσματα μείγμα ορμής, ροών, ευνοϊκών ειδήσεων και φόβων για τον πληθωρισμό.

Το Bitcoin σημειώνει κέρδη περισσότερο από 4% στα 66.170 δολάρια, πλησιάζοντας το άνευ προηγουμένου επίπεδο των 67.016,50 δολαρίων που επιτεύχθηκε στις 20 Οκτωβρίου, ενώ το Ether – το οποίο στηρίζει το δίκτυο του ethereum – βρίσκεται στην κορυφή των 4.768,07 δολαρίων.

Το Ether έχει αυξηθεί περίπου 59% από τις αρχές Οκτωβρίου και το bitcoin περίπου 51%, καθώς οι επενδυτές ικανοποιήθηκαν από την έναρξη τον περασμένο μήνα ενός αμοιβαίου κεφαλαίου με βάση τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης bitcoin των ΗΠΑ και αναζήτησαν έκθεση σε μια κατηγορία περιουσιακών στοιχείων που μερικές φορές θεωρείται ως αντιστάθμιση πληθωρισμού.

Η πτώση των πραγματικών αποδόσεων, καθώς οι traders προετοιμάζονται για τον πληθωρισμό, αυξάνει την ελκυστικότητα περιουσιακών στοιχείων όπως ο χρυσός και τα κρυπτονομίσματα, δήλωσε ο Kyle Rodda, αναλυτής στην IG Markets.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Crypto