Το Μόναχο και την Μπάγερν αποχαιρετά ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος μετακομίζει στον ευρωπαϊκό νότο και πιο συγκεκριμένα στην Μπαρτσελόνα. Οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία, καθώς η Μπάγερν έκανε δεκτή την τελευταία πρόταση των Καταλανών που φτάνει τα 45+5 εκατ. ευρώ.

Ο Πολωνός επιθετικός μετέβη ήδη σήμερα στην Βαρκελώνη προκειμένου να περάσει τον καθιερωμένο ιατρικό έλεγχο και, εφόσον όλα πάνε καλά, θα υπογράψει 3ετές συμβόλαιο (με option και για τέταρτο χρόνο) με τους μπλαουγκράνα.

“Στο τέλος η Μπαρτσελόνα μας πρόσφερε ένα ποσό για το οποίο η πώληση (του Λεβαντόφσκι) ήταν απόλυτα λογική για μας” σχολίασε χαρακτηριστικά, μιλώντας στη γερμανική Bild, ο CEO της Μπάγερν, Όλιβερ Καν.

Ο 34χρονος είχε έναν ακόμη χρόνο συμβολαίου με την γερμανική ομάδα, όμως μετά από οκτώ επιτυχημένα χρόνια στο Μόναχο, κατά τη διάρκεια των οποίων «μέτρησε» οκτώ πρωταθλήματα και το κύπελλο του Champions League, με συνολικά 312 γκολ σε 384 αγώνες, αδημονούσε για το επόμενο βήμα του και είχε εξαρχής αντιδράσει θετικά στο ενδιαφέρον των Καταλανών.

Για την ισπανική ομάδα, ο Λεβαντόφσκι θα έρθει να ενδυναμώσει το ανανεωμένο ρόστερ της μετά την επίσης πολύ δυνατή προσθήκη του Ραφίνια από την Λιντς. Εξάλλου, μετά την περσινή αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι, η Μπάρτσα έχει δυσκολευτεί να βρει τα… πατήματα της, οπότε επιζητά την ανανέωση κυρίως στην επιθετική της γραμμή.

Αντιστοίχως, για την Μπάγερν τα χρήματα που θα αποκομίσει είναι πιθανόν να χρησιμοποιηθούν για την χρηματοδότηση της μεταγραφής του Ματάις Ντε Λιχτ από την Γιουβέντους, δεδομένου του ενδιαφέροντος που υπάρχει από την γερμανική ομάδα για τον Ολλανδό στόπερ.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport